Blog

 Çeyrek asırlık Solidworks ve EspritCAM tecrübemiz ile her ay güncellenen blog yazılarımız sizlerle.

SOLIDWORKS İLE TASARIMDAN ÜRETİME GEÇİŞİ BİRLEŞTİRMEK

Üretim ekiplerinin sürece daha erken dahil edilmesi, üretim ekibinin, üretim sırasında maliyetleri yükselten ve kaliteye zarar veren temel kararlar üzerinde daha fazla etki sahibi olmasını sağlar.

Üretim Şirketlerinin ERP'yi Uygulamasının 5 Temel Nedeni

Beklenmedik giderler ve öngörülemeyen maliyetler, üreticileri en çok artan maliyet konusunda herhangi bir uyarı olmadığında etkiler. Birbirinden ayrı sistemler  muhasebe ve finansı çalıştırırken, üretim elektronik tabloları kullandığında, genellikle bilgi kopuklukları olur ve bu da pahalı üretim hatalarına neden olur.

SOLIDWORKS Temel Özellikleri

SolidWorks, dünya genelinde mühendislik ve tasarım alanında kullanılan 3D CAD yazılımıdır. SolidWorks, kullanıcılara parça ve montaj tasarımı, analiz ve simülasyon gibi birçok ana unsurda yardımcı olmaktadır.

3DEXPERIENCE NEDİR?

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS,  masaüstü SOLIDWORKS 3D CAD yazılımının bir çeşididir. 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, SOLIDWORKS’ün bulutta dağıtılan ve bulut bağlantılı bir sürümüdür ve 3DEXPERIENCE platformuna bağlıdır.

solidworks 3dexperience

İş Birliği Yoluyla Tasarım Verimliliğini Artırın!

İster küçük bir şirket ister uluslararası bir firma olun, yöneticilerin ve tasarım ekiplerinizin bir arada çalışması önemlidir. Birlikte çalışmak ve ürün geliştirme sürecinde bağlantıda kalmak, tasarım verimliliğini artırır.

solidworks 5 neden

SOLIDWORKS'e Geçmek için 5 Neden?

Kaliteden ödün vermeden ya da gereksiz masraf yapmadan üretim hacmini artırmak üreticiler için temel hedeftir.  SOLIDWORKS gibi entegre bir 3D ürün geliştirme ortamı, üretkenliği klasik yaklaşımlara göre daha ileri taşır.  Bunu da iyileştirilmiş ürün geliştirme ve üretim iş akışlarıyla sağlar.

SOLIDWORKS'ü 3DEXPERIENCE Platformuna Bağlamak için En Önemli 3 Neden

3DEXPERIENCE; veri odaklı ve model tabanlı bir ortamda, dijital dönüşüm sağlayan uygulamaları ve hizmetleri bir araya getiren iş deneyimi platformudur.

solidworks montaj

SOLIDWORKS MONTAJ REHBERİ

SOLIDWORKS kullanıcıları; parçaların veya alt montajların oluşturabileceği karmaşık montajlar hazırlayabilir. Pek çok işlem için, bileşenlerin davranışı her iki tür için de aynıdır. Bir montaja bir bileşen eklemek, montaj ile bileşen arasında bir bağlantı oluşturur.

Birlikte Çalışırken Verimliliği Artırın

İster küçük bir şirket ister uluslararası bir firma olun, yöneticilerin ve tasarım ekiplerinizin bir arada çalışması önemlidir. Birlikte çalışmak ve ürün geliştirme sürecinde bağlantıda kalmak, tasarım verimliliğini artırır.

Devamı
solidworks nedir

SOLIDWORKS Nedir?

Yerlerinden olan ofis çalışanları kendilerini evden çalışırken, VPN ya da Uzak Masaüstü bağlantılarıyla boğuşurken ve meslektaşlarıyla aynı fiziksel konumda olmasalar da, ürünler tasarlayan ve üreten bir ekip olarak nasıl verimli bir şekilde çalışabileceklerini merak ederken buldular.

mekatronik

Canlar Mekatronik

Canlar Mekatronik firması Yenasoft ile olan yol arkadaşlığını, hedeflerini ve SOLIDWORKS ürünlerinin fark yaratan özelliklerini bizimle paylaştı.

SOLIDWORKS
2021 Yenilikleri

Yenasoft uzmanları sizin için SOLIDWORKS 2021 yeniliklerini inceledi.

Buluta Geçerek Ürün Geliştirmeyi Hızlandırın

Pandemi ile birlikte, mühendislik ve üretim anlayışı tamamen değişti. İşçi güvenliği gereksinimleri önemli ölçüde arttı. Sosyal mesafe ve diğer sınırlamalar dahil olmak üzere gerekli güvenlik önlemlerini sağlamak ekstra zaman gerektiriyor

solidworks endüstri 4.0

Endüstri 4.0 ve 3 Boyutlu Tasarım

Endüstri 4.0, son günlerde hepimizin üzerine en çok kafa yorduğu konulardan birisi. Onun hakkında konuşmayı seviyoruz.

Yenasoft'un
Mutlu Müşterileri:Modern Kalıp

Modern Kalıp’ın gelecek hedeflerini ve Yenasoft ile yaptıkları çalışmalar hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdik

solidworks abonelik

SOLIDWORKS Abonelik
Anlaşmasını Neden Yenasoft'tan Yapmalıyım?

SOLIDWORKS Abonelik Anlaşması’nı Yenasoft’tan yaptığınızda SOLIDWORKS 3D tasarım programınız için yeni sürüm ve yükseltmelere ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

2024 SOLIDWORKS ve DRAFTSIGHT Kampanyaları

SOLIDWORKS, SİMÜLASYON ve DRAFTSIGHT paketlerindeki kampanyalarla tasarım projelerinizi zirveye taşımanın tam zamanı.